Beoordelingen van Burgerlijk Maastricht

Recente recensies van Burgerlijk Maastricht

5 sterren na 22 reviews

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede kwaliteit & ook de bezorging was snel op een zondagavond! Altijd lekker jullie burgers & daarnaast ook echt top dat jullie zo goed omgaan met mensen met een glutenallergie en dat er glutenvrije broodjes verkrijgbaar zijn! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdens ons weekend weg in de lockdown, 2 vegan burgers besteld. Goed van smaak en snel geleverd! Voor ons super dat er zo veel vega(n) keuze was!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was donker en slap. Burgers waren oke. Had beter verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De classicburger was super. Helaas was de tigerprawn nog rauw en helaas niet eetbaar

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste mensen van burgerlijk, Gisteren heb ik drie classic burgers met friet gehaald. Ik had belegen kaas besteld voor alledrie de burgers, maar ik had er bacon op. Dit was erg vervelend, daar we moslims op bezoek hadden. Het eten hebben we niet kunnen eten. Met vriendelijke groet, F. Balduin.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was very good but unfortunately it was already cold when it arrived.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere burgers gegeten van bij jullie! Snel weer opnieuw!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren genoten mijn vriend en ik van een heerlijke classic burger met extra kaas. Het was top! Heel erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde lang maar niet veel langer dan van tevoren aangegeven. Toen het eten aankwam waren de burgers allebei echter helemaal koud. De frietjes waren wel enigszins warm. Ook waren de burgers nog lang niet gaar, ze waren nog bijna helemaal rood/roze van binnen. Ik vond het erg jammer omdat ik juist hele goede kwaliteit van Burgerlijk gewend ben.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was messy (bun was very soggy, so much I had to take it off) and tempeh burger was cold on the inside

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte heerlijk, zoals altijd. Zelfs de frites smaakten prima en waren totaal niet zacht geworden door de thuisbezorging. Portie was zelfs teveel voor 1 persoon. Succes verder met de zaak!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de burgers en patat is zoals altijd top. Als geintje hadden we gevraagd in de opmerkingen of de bezorger een mopje kon vertellen. Bij de bezorging vertelde de bezorger dat ze bij Burgerlijk hard moesten lachen om dit verzoek. Toen wij aan onze burgers begonnen, zagen wij twee mopjes op de hamburger verpakkingen staan geschreven. Wij hebben er kostelijk om gelachen en geven Burgerlijk een dikke pluim voor de invulling van dit verzoek, erg leuk gedaan!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Best burgers in town. Jammer dat ze niet in Bemelen bezorgen maar dan rijden we zelf even. Hopelijk weer snel in t restaurant met een pilsje met de kindjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers van Maastricht!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit burger, heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Rossini burger gegeten. Zou het zo morgen weer bestellen! Top! Thnx